KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra pedagogiczna

Kadra pedagogiczna w roku szkolny 2021/2022

Edukacja wczesnoszkolna

Joanna Miśkiewicz

Katarzyna Piekarska

Monika Skobel

Sylwia Stach

Monika Stoszek-Przybysz

Dagmara Suchy

Beata Wachowska

Język polski

Katarzyna Banach-Miśkiewicz

Piotr Polowy

Joanna Zbirosz

Język angielski

Agnieszka Borkowska

Agnieszka Cieślińska

Sylwia Dremlik

Joanna Miśkiewicz

Monika Skobel

Anna Szafarz-Bryl

Język niemiecki

Agnieszka Szefer-Brzozowska

Matematyka

Justyna Koźmińska

Małgorzata Morawska

Iwona Świech

Paulina Zuterek-Makowska

Historia

Agnieszka Pawlak

Ewa Warwas

Wiedza o społeczeństwie

Agnieszka Pawlak

Przyroda

Mariusz Choiński

Sylwia Grešner

Biologia

Sylwia Grešner

Geografia

Mariusz Choiński

Fizyka

Paulina Zuterek-Makowska

Chemia

Małgorzata Morawska

Muzyka

Krzysztof Urbankowski

Plastyka

Ewa Warwas

Informatyka

Mariusz Choiński

Małgorzata Morawska

Monika Stoszek-Przybysz

Iwona Świech

Brunon Telwikas

Technika

Brunon Telwikas

Wychowanie fizyczne

Jakub Grzegorczyk

Adam Fedzin

Krzysztof Kaszuba

Edukacja dla bezpieczeństwa

Przemysław Szczytkowski

Religia

Agata Bilich

Katarzyna Pardel

Etyka

Beata Wachowska

Wychowanie do życia w rodzinie

Agnieszka Pawlak

Pedagog

Agnieszka Laskowska

Urszula Kordelska

Psycholog

Marta Jędraszek – Wiśniewska

Świetlica

Beata Bibel

Monika Kubiak

Ewelina Mikołajczyk

Anna Moszczyńska-Majcher

Anna Ślusarczyk

Elżbieta Wardzyńska

Biblioteka

Katarzyna Twardowska

Logopedia

Jolanta Leśniewska-Klimanek

Doradztwo zawodowe

Justyna Koźmińska